GGZ Ecademy op school

Steeds meer studenten weten het aanbod van GGZ Ecademy te vinden. Via hun opleiding, omdat hun school lid is van GGZ Ecademy, of via het gratis aanbod met GGZ Inspiraties en leertrajecten.

In onderstaande video’s vertellen studenten en docenten hoe ze de leerproducten van GGZ Ecademy inzetten om goede of nog betere professionals te worden.

Filmpje: hoe studenten de leerproducten van GGZ Ecademy gebruiken

Een inkijkje: hoe een docent het lesmateriaal in de opleiding verwerkt

Ter voorbereiding op een stage in de ggz of het ziekenhuis, als voorbereiding op een presentatie over een specifiek onderwerp of als verdieping op een lesmodule die je interesse in meer kennis heeft gewekt. Er zijn verschillende manieren om de materialen van GGZ Ecademy in te zetten en je kennis te vergroten. En, om met de woorden van een van de studenten uit dit filmpje te spreken: ‘Het kost je alleen tijd.’
Kijk hoe studenten leren met GGZ Ecademy en hoe en waarom docenten de e-learnings inzetten om tot een mooie mix van lesmateriaal te komen.

Lid van GGZ Ecademy

Verschillende scholen zijn inmiddels lid van GGZ Ecademy. Studenten Social Work, Verpleegkunde en Toegepaste Psychologie maar ook bepaalde minor opleidingen hebben daardoor toegang tot een groot aanbod van e-learningmodules. Geïnteresseerd in dat lidmaatschap? We vertellen er tijdens de inloopspreekuren op 25 juni of 27 augustus graag meer over. Ben je docent van een van de bovengenoemde opleidingen? Meld je dan nu aan voor een webinar of vraag een gastaccount aan en bekijk onze leerproducten.

Deel dit artikel: linkedin

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, congressen, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap