Diensten

Scholing aan derden

GGZ Ecademy is er voor iedereen die ggz-zorg verleent. Daarom biedt GGZ Ecademy ook niet-leden de mogelijkheid om kennis op te doen over de ggz.

ggz-ecademy-diensten-scholing-aan-derden-1

Geen lid?

Werk je niet bij een van de leden, dan kun je alsnog gebruikmaken van leerproducten van GGZ Ecademy.

Organisaties die geen lid zijn maar die wel ggz-zorg verlenen, zoals wijkteams en huisartsenposten, kunnen met de e-learning van GGZ Ecademy getraind of begeleid worden. Zij nemen daartoe rechtstreeks contact op met de leden van GGZ Ecademy voor scholing aan derden. Verder heeft iedereen die geïnteresseerd is direct toegang tot het aanbod gratis leerproducten.

Inmiddels volgt een aantal zelfstandige zorgprofessionals en kleinere zorginstellingen de leerproducten van GGZ Ecademy.

Zoek een ggz-instelling in de buurt

Scholing aan derden in het kort

Aanbod van scholing voor de gehele ggz
Samenwerken in de keten
Meer informatie via de leden
ggz-ecademy-diensten-scholing-aan-derden-2

Kennis delen!

Onder bepaalde voorwaarden kunnen leden organisaties in hun netwerk trainen. Ze kunnen e-learning van GGZ Ecademy inzetten bij de scholing van organisaties uit hun netwerk of regio zoals wijkteams, huisartsenposten, jeugdhulp, gemeenten, zelfstandige zorgverleners en kleinere zorginstellingen. Leden bepalen of ze deze ‘scholing aan derden’ willen verzorgen.

GGZ Ecademy zorgt ervoor dat haar leden deze scholing aan ketenpartners zo makkelijk mogelijk kunnen organiseren. Als een van de leden het programma ‘Scholing aan derden’ aanvraagt en aan alle voorwaarden voldoet, dan zet GGZ Ecademy in een aparte leeromgeving een leertraject klaar.

Geïnteresseerd?

Interesse om ook een scholing of training van GGZ Ecademy te volgen? Neem dan contact op met een van de leden! Kijk hier voor een overzicht van de leden bij jou in de buurt. Afspraken met leden worden vastgelegd in de regeling ‘Scholing aan derden’. Leden kunnen deze regeling op de supportsite lezen en opvragen.

Interesse in onze leerproducten?

Informeer bij onze leden naar de mogelijkheden of volg een product uit het gratis aanbod.

Bekijk ledenoverzicht