Ontdek het GGZ Ecademy Leerplein!  

Wil jij je ggz-kennis vergroten? Het GGZ Ecademy Leerplein is dé plek voor praktische leermiddelen, inspirerende content en waardevolle trainingsmaterialen. Van webinars tot trainingsdagen tot podcasts, dit vind je allemaal op het Leerplein. Speciaal ontwikkeld door en voor leden van GGZ Ecademy, biedt het Leerplein een schat aan informatie die aansluit bij de behoeften en uitdagingen binnen de ggz.

Ons doel is eenvoudig maar krachtig: kennisdeling en -bevordering binnen de ggz stimuleren. Door waardevolle informatie toegankelijk te maken en deskundigheid te delen, draagt het Leerplein bij aan de voortdurende verbetering van de zorg en ondersteuning voor mensen met psychische aandoeningen.

Benieuwd naar wat het Leerplein te bieden heeft? Neem snel een kijkje op de website en ontdek een wereld aan mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te vergroten. Vergeet niet om onze korte animatie te bekijken, die je wegwijs maakt in het Leerplein. Laat je inspireren en ontdek het Leerplein vandaag nog!

Deel dit artikel: linkedin

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, congressen, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap