Schrijf je in voor een proefaccount
voor docenten

Docenten die lesgeven aan de mbo-opleidingen Gezond en Welzijn of de hbo-opleidingen Social Work, Toegepaste Psychologie en Verpleegkunde kunnen 1 maand lang toegang krijgen tot het aanbod van leerproducten voor scholen.  Zij kunnen zo geheel vrijblijvend alle e-learningmodules uit de leeromgeving bekijken en bepalen of een lidmaatschap interessant is en of de modules van GGZ Ecademy een aanvulling zijn op het bestaande lesmateriaal.

 

De online leertrajecten van GGZ Ecademy zijn waardevol voor studenten in de ggz. Ook voor andere opleidingen kunnen de leerproducten interessant zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan thuiszorg, verpleeg- en ziekenhuizen en in het sociaal domein waar veel mensen psychische problemen hebben. Wil je als docent extra informatie over de leerproducten? Kijk dan in de productcatalogus voor de producten en de leerdoelen. Je kunt in de catalogus selecties maken op onder meer onderwerp, doelgroep en niveau. Bovendien zijn er themaoverzichten met extra informatie over een thema of leerlijn beschikbaar en kun je bij veel leerproducten een trailer bekijken.

Gebruik in de les

Docenten maken zelf de keuze hoe ze leerproducten inzetten. Ze gebruiken ze alleen zelf in de lessen, laten de studenten individueel modules volgen of gebruiken de aanvullende materialen uit de activiteitenbank als extra lesmateriaal tijdens presentaties. Krijg een inkijkje hoe docenten de leerproducten en GGZ Inspiraties in de lessen verwerken.

Verhalen van onze leden

Benieuwd hoe de leden van GGZ Ecademy de leerproducten gebruiken? Lees de verhalen van onze leden.

Alle studierichtingen profiteren mee

Ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap voor de onderwijsinstelling waar jij werkt? Vraag dan via info@ggzecademy.nl een informatiepakket voor scholen aan met daarin informatie over de leerproducten waaruit je een keuze kunt maken. Uiteraard maken we graag een afspraak met jou en de directie van jouw onderwijsinstelling om het lidmaatschap toe te lichten.

Is een andere opleiding van de onderwijsinstellingen waar je als docent werkt geïnteresseerd in een lidmaatschap of al lid van de vereniging, dan heb je mogelijk extra voordeel. Een e-learningmodule uit de leeromgeving van jouw organisatie kan namelijk door alle opleidingen worden gebruikt. Je hebt dan alleen extra student-aanmeldsleutels nodig. Om toegang te krijgen tot de leeromgeving met modules heb je als docent én student namelijk een aanmeldsleutel nodig die de onderwijsinstelling kan aankopen.

Toegang tot gratis leerproducten

Heeft jouw werkgever geen interesse in een lidmaatschap, maar wil jij wel de gratis leerproducten volgen? Dat is mogelijk. Vraag toegang tot meer dan 50 gratis leerproducten. In de productcatalogus kun je een selectie maken op de leerproducten die gratis zijn.

Afspraak maken?

Ga naar de agenda en schrijf je in voor een inloopspreekuur of stuur een mail naar info@ggzecademy.nl.

Deel dit artikel: linkedin

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, congressen, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap