Start: Leernetwerk
Vertrouwen in Vakbekwaamheid!

Wij zijn ervan overtuigd dat vakmensen ernaar streven om hun werk altijd goed te doen en geen fouten te maken. De verantwoordelijkheid voor bekwaam handelen rust op de schouders van de zorgprofessional. Binnen de ggz delen veel professionals deze opvatting. Maar dit komt niet altijd tot uiting in het scholingsbeleid en de praktijk op de werkvloer. Hoe kunnen we dit realiseren en hoe zou zo’n beleid er dan uit kunnen zien? Om te onderzoeken we er nodig is om een opleidingsbeleid te creëren, dat gebaseerd is op Vertrouwen in Vakbekwaamheid starten we binnenkort voor medewerkers van onze leden een leernetwerk Vakbekwaamheid. Dit leernetwerk is een platform voor het uitwisselen van ervaringen en het leren van anderen, met als resultaat nieuwe ideeën en werkwijzen. Het is niet te voorspellen wat het leernetwerk precies zal opleveren, maar de kunst ligt in het gezamenlijk ontdekken en ontwikkelen.

Werk jij bij een van onze leden dan kun je je hier meer informatie over het leernetwerk en kun je je kosteloos inschrijven.

De eerste bijeenkomst vindt plaats op woensdag 20 maart in Utrecht.

Deel dit artikel: linkedin

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, congressen, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap