Gratis bijscholing voor de POH-GGZ beschikbaar

Ken jij of ben jij een POH-GGZ die aan z’n bijscholing wil werken? Heb je accreditatiepunten nodig voor je inschrijving bij Kwaliteitsregister POH-GGZ? Volg dan nu de twee gratis leertrajecten voor de POH-GGZ die GGZ Ecademy heeft gemaakt. Het ene is een basisleertraject waarin de rol en positie van de POH-GGZ uitgebreid wordt toegelicht. Het andere richt zich op het omgaan met cliënten bij wie sprake is van problematisch middelengebruik.

Beide leertrajecten zijn dit jaar gratis beschikbaar voor iedereen, dus ook voor niet-leden van GGZ Ecademy. Interesse? Kijk in de nieuwe productcatalogus van GGZ Ecademy. Daarin kun je ook andere gratis leerproducten selecteren.

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, seminars, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 70 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap