Scholen nieuws

Alle berichten Ggz-instellingen Scholen Producten Diensten Evenementen Lidmaatschap

Scholen nieuws

Alle berichten Ggz-instellingen Scholen Producten Diensten Evenementen Lidmaatschap

Kennis uitwisselen met andere leden?

GGZ Ecademy informeert haar leden regelmatig via nieuwsbrieven over nieuwe leerproducten, implementatie van leerproducten of uitnodigingen voor speciale bijeenkomsten zoals seminars. Een lid kan bij aanvang van het lidmaatschap hiervoor vaste contactpersonen aanmelden.

Werk je bij een van de leden van GGZ Ecademy, bijvoorbeeld als trainer of opleider, en wil je ook graag op de hoogte blijven van de activiteiten van GGZ Ecademy, dan kun jij je aanmelden voor de nieuwsbrief voor leden.

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws van GGZ Ecademy en werk je niet bij een van onze leden? Ook jij kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief. We houden je op die manier op de hoogte van bijzondere evenementen waar jij je voor kunt inschrijven. Ook ontvang je regelmatig updates van nieuwe gratis leerproducten.

Wil je kennis en ervaringen van een leerproduct met andere leden delen? Stuur dan je input of idee naar info@ggzecademy.nl De redactie van de nieuwsbrief bespreekt jouw inbreng en plaatst het bericht eventueel in de nieuwsbrief of een andere uiting van GGZ Ecademy.

Samen leren in de ggz

Lees wat GGZ Ecademy
voor jouw organisatie kan betekenen

Over GGZ Ecademy