Diensten

Kennis delen, ontwikkelen en ondersteunen

Met een uitgebreid dienstenpakket ondersteunt GGZ Ecademy de scholing van zorgprofessionals binnen ggz- en onderwijsinstellingen.

Onze diensten voor onderwijsinstellingen

GGZ Ecademy is geen opleidingsinstituut. Wij bieden de bouwstenen en diensten waarmee de leden van GGZ Ecademy zelf scholing kunnen vormgeven. Ze ontwikkelen bijvoorbeeld leerpaden en inwerkprogramma’s voor eigen medewerkers en gebruiken daarvoor de leermaterialen van GGZ Ecademy en vullen die aan met instellingsspecifieke leerproducten. Studenten volgen de e-learningmodules zelfstandig, samen met de docent als blended learning of tijdens de colleges.

GGZ Ecademy biedt onderwijsinstellingen de volgende diensten:

Centraal leerplatform

Om e-learning modules aan te bieden en te beheren heb je een online leerplatform nodig. Het Centraal leerplatform (CLP) van GGZ Ecademy is zo’n platform. In een eigen sub-omgeving, met de look & feel van de organisatie, hebben onderwijsinstellingen toegang tot een selectie van de leerproducten van GGZ Ecademy.

Support

GGZ Ecademy ondersteunt haar leden in de dagelijkse werkzaamheden m.b.t. scholing van medewerkers en studenten. Voor hulp kunnen leden terecht op de supportsite en bij de helpdesk van GGZ Ecademy. Onderwijsinstellingen verzorgen zelf de eerstelijns helpdesk voor de studenten en docenten.

Kennisdeling

GGZ Ecademy faciliteert op allerlei manieren kennisdeling binnen de vereniging. Leden ontmoeten elkaar tijdens bijeenkomsten en online in de community.

Ontwikkeling leerproducten

De kernactiviteit van de vereniging GGZ Ecademy is het ontwikkelen van actuele en betaalbare leerproducten voor ggz-professionals en studenten.

 

 

Helpdesk - over het support platform

Ik werk in de GGZ

Werk jij in de GGZ en is je werkgever aangesloten bij GGZ Ecademy? Neem dan contact op met de helpdesk / afdeling opleidingen van de organisatie waar jij werkt. Zij weten alles over de trainingen die jij moet of mag volgen. 

Volg jij een cursus bij GGZ Ecademy via een van de organisaties die is aangesloten bij GGZ Ecademy? Neem dan bij vragen contact op met de organisatie via welke jij de cursus volgt. Zij weten alles over jouw cursus en kunnen je daarmee het beste helpen.

Werk jij niet bij een organisatie die is aangesloten bij GGZ Ecademy maar volg je een training direct bij GGZ Ecademy? Dan kun je bij vragen contact met ons opnemen via support@ggzecademy.nl

Tip: klik hier voor een overzicht van de leden van GGZ Ecademy.

Ik studeer

Ben jij een student aan een MBO of HBO opleiding en volg je een cursus van GGZ Ecademy? Neem dan bij vragen contact op met de helpdesk van de onderwijsinstelling waar jij studeert. Zij weten alles over de cursus die jij volgt en kunnen je helpen met vragen. Wij kunnen je niet rechtstreeks helpen.

Vind je hier niet het antwoord op jouw vraag? Ga dan naar het support platform voor meer informatie of neem contact op met de helpdesk van je eigen organisatie.

Lidmaatschap mbo- en hbo-scholen

Met meer dan 80 leden, waaronder een tiental mbo- en hbo-instellingen, werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap