Het is weer tijd voor een nieuw schooljaar!

Bij de scholen die lid zijn van GGZ Ecademy volgen studenten en docenten de leerproducten die wij in het afgelopen jaar nieuw hebben opgeleverd. Zoals Psychofarmaca bij ouderen, Diagnostiek en behandeling bij opiaatverslaafden met chronische pijn,  Seksualiteit bij EPA Cliënten, Verzamelproblematiek en Chronische suïcidaliteit. De studenten krijgen ook toegang tot de leerproducten die al een vaste plek in ons aanbod hebben verworven. Hieronder tref je de top 10:

Daarnaast hebben studenten gratis toegang tot alle gratis leerproducten met animaties, filmmateriaal, ondersteunende actuele literatuur en opdrachten. En ook tot de GGZ Inspiraties, die ingaan op actuele vraagstukken in de ggz.

We wensen alle studenten en docenten veel succes in het nieuwe schooljaar!

Samenwerken loont!

Organisaties die voldoen aan de voorwaarden kunnen lid worden van GGZ Ecademy en een afspraak maken om hun mogelijkheden te bespreken. Wij organiseren ook regelmatig inloopspreekuren waarin we het lidmaatschap toelichten. Onderwijsinstellingen worden als geheel lid, waardoor alle opleidingen van die onderwijsinstellingen kunnen meeprofiteren.

Meer informatie

Ben je docent en wil je meer weten over het lidmaatschap? Download hier het Informatiepakket voor scholen met het aanbod voor 2023-2024 en/of vraag het proefaccount voor docenten aan. Daarmee krijg je een maand lang toegang tot relevante leerproducten. Studenten, docenten en andere geïnteresseerden kunnen altijd gebruikmaken van het gratis aanbod van onze vereniging.

Deel dit artikel: linkedin

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, seminars, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap