Gratis e-learningmodules van GGZ Ecademy in 2022

Account Centraal leerplatform

Iedereen kan gebruik maken van de gratis e-learningmodules van GGZ Ecademy en op deze manier zijn kennis vergroten over onderwerpen in de ggz. Hiervoor is alleen een account in het Centraal leerplatform van GGZ Ecademy nodig en dat vraag je heel eenvoudig aan.

Jaarlijks twee leerproducten in the picture

Jaarlijks stelt GGZ Ecademy twee leerproducten van het aanbod voor leden ook gratis beschikbaar voor niet-leden. Dit zijn de zogenaamde ‘in the picture’ producten. Op het moment dat je het leerproduct start, heb je één jaar de tijd om het af te ronden.
In 2022 staan de leerproducten ‘de Rookvrije ggz’ (doorlooptijd 2 uur) en ‘Leefstijl’ doorlooptijd 2 uur) in the picture. Grijp je kans en volg deze leerproducten dit jaar!

Nog meer gratis leerproducten

GGZ Ecademy ontwikkelde in de afgelopen jaren samen met leden en partners nog meer leerproducten die je individueel kosteloos kunt volgen. Deze leerproducten zijn met gelden van derden gemaakt en kunnen we daardoor gratis aanbieden op de langere termijn.

Meer weten of direct aanmelden voor gratis leerproducten?

Wil je meer weten over leerdoelen en doelgroepen van deze gratis leerproducten? Kijk dan in de productcatalogus voor meer informatie.
Wil je direct een account aanmaken en de leerproducten in het Centraal leerplatform volgen? Dat is mogelijk. Volg dan deze stappen om je aan te melden voor het leerplatform.
Ook studenten en docenten kunnen gebruik maken van het gratis aanbod van leerproducten.
Wil je ook accreditatiepunten behalen? Kijk bij de productinformatie in de catalogus voor welke registers dit mogelijk is.

GGZ Inspiratie

Met GGZ Inspiratie willen we je in korte filmpjes en podcasts informeren over actuele vraagstukken en aanzetten tot nadenken. GGZ Inspiratie is gratis beschikbaar!
Werk of studeer je bij een van de leden van GGZ Ecademy? Dan kun je rond het thema van de GGZ Inspiratie ook een geaccrediteerd leertraject volgen. Informeer bij jouw organisatie naar de mogelijkheden.

Deel dit artikel: linkedin

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, congressen, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap